15/11 Speltips Belgien vs Island |

 Speltips och rekar

15/11 Speltips Belgien vs Island

Speltips Belgien vs Island

Äntligen har vi lite roliga matcher igång. Landslagsmatcher kan vara svåra att tippa, men när det börjar närma sig slutet av kvar och det är mycket på spel så går det att hitta guldkort. Idag tar vi ett titt på matchen där Belgien tar emot Erik Hamren´s Island.

Speltips:

Island vann våra hjärtan med sitt fina spel och trogna fans. Men för tillfället är laget i kris. Idag åker dem till Kung Baudouin stadion och det kommer vara allt annat än en lätt match. Island är redan klara för nedflyttning. Belgien är på ett andra plats men med en match mindre spelad än Schweiz, som är på första plats. Så dagens speltips är Belgien -2 då jag tror att de kommer fullständigt dominera matchen. Bet on Aces ger oss 1.64 i odds för det.

Belgien:

Belgien har en match kvar mot Schweiz. Så idag måste de vinna för att slippa ha press på sig i den matchen då endast vinnaren från gruppen blir uppflyttad. När Belgien åkte till Island så slutade den matchen 3-0 och då kändes det som om Belgien varvade ner efter 2-0 målet.

Island:

Hamréns första match slutade i en absolut katastrof. De förlorade med hela 6-0 när de mötte Schweiz i den första matchen. Därefter så besökte Schweiz de och även den matchen slutade i en förlust. Den tredje matchen, mot Belgien som blev spiken i kistan slutade 3-0 och det var ett faktum att de skulle flyttas ner i gruppen. Idag saknar de även två viktiga spelare i form av Gylfi Sigurdsson samt Johann Gudmundsson.

För och nackdelar:

 Belgien är en av turneringens starkaste lag.
 Belgien vann borta 3-0 utan några större svårigheter.
 Island har inget att spela för.

 

Tips: Belgien -2 Asian handicap

Odds: 1.64 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 3/5