15/10 Speltips Bosnien och Hecergovina mot Norra Irland |

 Speltips och rekar

15/10 Speltips Bosnien och Hecergovina mot Norra Irland

Speltips Bosnien och Hecergovina mot Norra Irland

UEFA Nationals League är närs slutet för denna omgång och vi har några riktigt bra matcher kvar. En som fångade mitt öga är den mellan Bosnien och Norra Irland. Jag tror att bolagen har satt dessa odds lite fel med tanke på allt som händer runt omkring. Så vi ska utnyttja deras misstag.

Speltips:

Grup B är ganska intressant för dagns match. Bosnien är på första plats med 2 vinster och 6 poäng. Norra Irland är sista med 2 förluster på 2 spelade matcher, Med en vinst idag så kommer Bosnien säkra att dem går vidare. De spelar även på en ny arena i huvudstaden Sarajevo, Grbavica. Stämmningen idag kommer vara helt galen på Grbavica, och dagens speltips är vinst för hemmalagt. Bet on Aces erbjuder oss 1.72 i odds för det.

Bosnien & Hecergovina:

Bosnien har ett riktigt bra lag om man kollar på spelarkvalitet. I landslaget har det gått lite så där, de har inte riktigt presterat när det behövts. Det verkar vara över nu dock, de har spelat riktigt fint fotboll på den sista tiden. Med två vinster i gruppen har de visat att de är där för att vinna den! De vann mot Norra Irland med 2-1 på bortaplan. Sead Kolasinac kommer inte vara med idag på grund av begäran från Arsenal. Edin Dzeko och Miralem Pjanic spelade endast en halvlek mot Turkiet så de kommer vara utvilade inför idag. Bosnien är obesegrade i 7 senaste matcher.

Norra Irland:

Norra Irland saknar många nyckelspelare idag.Aberdeen mittfältare Niall McGinn, Rangers anfallare Kyle Lafferty och Charlton anfallareJamie Ward missar matchen på grund av skador;Gareth McAuley och Conor Washington fick inte ens inbjudan att åka med till dagens match. Will Grigg däremot, osm gjorde mål mot Bosnien när de spelade hemma är med idag. Jonny Evans har samma uppdrag idag som sist, det vill säga att se till att Edin Dzeko inte kan röra sig fritt. Han gjode inget bra jobb sist, så vi får se hur han sköter sig idag.

För och nackdelar:

 Bosnien spelar på nya stadiun i huvudstaden.

 Bosnia har 7 matcher i rad varit obesegrade.

 Senaste matchen vann Bosnien med 2-1.

 

Tips: Bosnia att vinna

Odds: 1.67 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 2/5