14/11 Speltips Syrianska vs Värnamo |

 Speltips och rekar

14/11 Speltips Syrianska vs Värnamo

Speltips Syrianska vs Värnamo

En dag kvar, sen börjar det riktigt fina matcher. Igår kikade jag på några matcher, men jag vågade inte satsa pengar på några då alla var osäkra. Det fanns verkligen inget som var spelvärd. Idag har jag hittat intressant spel i matchen mellan Syrianska och Värnamo där båda lag har mycket att spela för, men kommer nog ta det lugnt i det första mötet.

Speltips:

Båda dessa lag är bra, men har haft en “upp och ner” säsong. Idag tror jag att hemmafördelen kommer avgöra. Syrianska har 9 raka hemmamatcher utan förlust, där hela 7 av de slutade i vinst. Värnamo har  2 raka förluster på bortaplan. Så dagens speltips är 1x, och Bet on Aces ger oss hela 1.76 i odds för det. Jag tror att matchen kommer sluta 1-0 alternativt 0-0 då Värnamo kommer ta det lugnt och försöka vinna på hemmaplan istället. Det kommer inte bli mkt risker i dagens match.

Syrianska:

Syrianska har varit ett starkt hemmalag denna säsong. Om vi kikar på alla hemmamatcher så gör de 2 mål i genomsnitt per match. 9 raka matcher utan förlust med 7 vinster är fin statistik. Tittar vi på förgående säsong så förlorade de mot just Värnamo hemma med 5-1 och borta med hela 6-1. Fansen har inte glömt bort det, och idag är det viktigt att de vinner. Även kryss kan accepteras, men en förlust skulle vara katastrof.

Värnamo:

Värnamo har inte spelat bra på bortaplan i år. De har haft tunga förluster mot mediokra lag och de kommer vara riktigt nöjda med ett oavgjort idag för att få chans att vinna på hemmaplan istället. Där kommer de ha mycket större chans att kvalificera sig.

För och nackdelar:

 Syrianska är starka hemma, 9 raka matcher utan förlust.
 Värnamo spelar inte bra på bortaplan.
 Syrianska vill ge igen för föra säsongen.

 

Tips: Syrianska att vinna eller oavgjord

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 19:00

Units: 3/5