Speltips 14 Aug 2018 | Fotboll - Dinamo Zagreb v FC Astana

 Speltips och rekar

14/8 Speltips Dinamo Zagreb v FC Astana

14/8 Speltips Dinamo Zagreb v FC Astana

Idag spelar Dinamo Zagreb mot FC Astana i den andra omgången av tredje rundan i Champions Leauge kvalet. Dinamo Zagreb vann den första matchen i Kazakstan med 2-0 utan några större bekymmer. Även idag tror jag att vinsten är klar för hemmalaget.

Speltips:

Dinamo Zagreb vann enkelt den första matchen på bortaplan med 2-0. Astana visade absolut ingen kämpaglöd eller ens vilja att vinna matchen. Dinamo Zagreb kommer vinna på hemmaplan för sina fans och att vi får 1.9 i odds från 888sport på en hemmavinst är riktigt bra.

Dinamo Zagreb:

De kroatiska mästarna, Dinamo Zagreb, har som mål att spela i Champions Leauge i år, och de har bevisat det med sitt spel. Spelare som Mario Gavranovic, Izet Hajrovic, Mislav Orsic och Dani Olmo kan garantera att det inte blir mållöst i deras matcher. De nya backarna, Kevin Thophile-Catherine och Emir Dilaver, som är förra sommarens nytillskott, har förstärkt backlinjen riktigt mycket, vilket gör det otroligt svårt för motståndarna att göra mål. Dinamo Zagreb har 30 riktigt bra spelare i sitt lag, och de har råd att ha en startuppställning i ligan, och en för Champins Leauge, så deras spelare är idag pigga och hungriga på en vinst.

FC Astana:

FC Astana har ett väldigt erfaret lag, men det kan vara både för och nackdel för dem. Mot Dinamo Zagreb i den första omgången så var deras medelålder 33 år på de spelare som startade, och endast en av dem var under 25 år (Laszlo Kleinheisler), och endast 4 var under 30 år. De har spelat tillsammans i många år och känner varandra väl, men de kan helt enkelt inte hålla samma fart som yngre spelare, vilket syns tydligt på deras försvar.

Dinamo Zagreb 5 senaste matcher:

Dinamo Zagreb 5 senaste matcher:

FC Aatana 5 senaste matcher:

FC Aatana 5 senaste matcher:

Speltips:

Dinamo Zagreb vann 2-0 i första matchen och var det bättre laget

Dinamo Zagreb kommer spela dagens match utvilade då de inte spelade i ligan i helgen

Fc Astana har ett gammalt lag som inte kan hota Dinamo Zagreb

✘ Dinamo Zagreb kommer gå vidare även med oavgjort eller förlust med 1-0

 

Tips: Dinamo Zagreb att vinna

Odds: 1.90 at 888sports

Tid: 20:00

Units: 4/5