14/4 Tungviktsmöte mellan Liverpool - Chelsea |

 Speltips och rekar

14/4 Tungviktsmöte mellan Liverpool – Chelsea

Tungviktsmöte Liverpool – Chelsea gör upp.

En mycket spännande stormatch skall göras upp i Premier League mellan Liverpool och Chelsea. Båda lagen vann sina matcher senast. Liverpool vann över Fc Porto i första omgången med 2-0 i Champions League. Och kan nu koncentrera sig och försöka ta hem PL titeln. Och Chelsea vann sin match över Slavia Prag med 1-0 i Europa League. Det är tight upp på toppen så det är viktig match för båda parterna Chelsea som vill nå bland topp 4 och Liverpool PL titeln för första gången.

Liverpool tabell: 1.a 33 25 7 1 75:20 82p

Vi hittar Liverpool på toppen av tabellen och fortsätter att imponera denna säsongen. Tittar man på Liverpool hemma statistik i alla spel sammanhang så har dom varit ur starka, dom senaste 18 matcher som har spelats på Anfield så är the reds obesegrade i 17 matcher dvs 14 vinster 3 oavgjorda och 1 förlust som kom just från Chelsea. Och det är just på hemmaplan. The reds har varit helt fenomenala man har hittills bara 1 förlust.

Ska man behålla sin 1:a placering så måste The reds ta poäng här efter som att man city spelar tidigare på dagen och kan överta 1:a platsen och man har dessutom spelat 1 match mer än sin titelrivaler. Ta man ett titt på i deras tidigare matcher runt feb-mars framför allt borta spelet i dom olika spel sammanhangen så hade the reds en liten svacka tills dom hittade ett vinnande spel igen. Liverpool har 2 på skadelistan. Adam Lallana, oxlade-chamberlain 

Chelsea tabell 4:a 33 20 6 7 66p

Chelsea hittar vi 4:e i tabbellen 1 poäng bakom Tottenham och 2 poäng före man United och 3 före Arsenal en tight poäng spel uppe bland toppen. jag tror Chelsea här kan ge the red ett tufft möte på Anfield speciellt när dom har en sån otrolig talang som Eden Hazard i toppform   Som kan avgöra en match själv..som har gjort 3 mål och 1 assist på dem 3 senaste matcherna. Hazard vilades på bänken mot Slavia Prag och lär vara taggad inför matchen dem har vunnit sina 4 sista och är i en tät strid för att nå bland dom 4. Som ni alla vet så har Chelsea haft problem denna säsongen framför allt utanför Stamford Bridge där Blues har förlorat 4 matcher mot Arsenal,Everton ,Bournemouth och Manchester City. Men har också lyckats vinna matcher nu mot slutet.Ta vi en titt på dom 3 senaste möterna mellan lagen då har faktist Chelsea vunnit 2 och spelat 1 oavgjort mot Liverpool och kollar man in Chelseas borta statistik mot Liverpool så har Chelsea tagit poäng i 8 raka senaste bortamatcherna och 6 av dom har båda lagen gjort mål. Chelsea har 3 på skadelistan cahill,drinkwater och ampadu annars ingen större avbräck tror det här kommer bli en fart fylld match och jag kommer spela på att båda lagen gör mål till fina 1.81 på betsson.

Speltips båda lagen gör mål Odds: 1.81

Bolag: Betsson 

Matchstart : 17:30

Stort Lycka Till vid rygg.