14/10 Speltips – Polen vs Italien |

 Speltips och rekar

14/10 Speltips – Polen vs Italien

Speltips – Polen vs Italien 

Idag tar vi en tur till Slaski Stadion, Polen tar emot Italien och det är höjdarmatchen idag. Et är den tredje matchen för båda lag I UEFA Nations League och nu börjar det bli spännande. Jag har hittat en bra speltips med låga odds, men men tanke på Italiens form på bortaplan så känns den bra.

Speltips:

Italien har nu 5 vinstfria matcher i rad, och endast en vinst på de 10 senaste matcher! Det kom när de vann mot Saudiarabien. Polen däremot är i ett bra flyt nu. Häromdagen I matchen mot Portugal så spelade de riktigt bra, trots att de förlorade med 3-2. Dagens speltips är 1x, det vill saga att Polen vinner eller spelar oavgjort. Bet on Aces ger oss 1.50 i odds för det, vilket är alldeles för högt tycker jag, så vi slår till!

Polen:

Polen kund tyvärr inte stå emot Portugal sist, och fick se sig besegrad. Det var viktiga 3 poäng på spel. De spelade riktigt bra tycker jag, och det rättvisa hade varit om de fått med sig en poäng I alla fall. De är I en tuff grupp, och hittills har de spelat riktigt bra. Dagens match är oerhört viktig för Polen, om de förlorar idag så är det ganska kört, och de behöver få md sig poäng.

Italien:

Italien har inte gjort så bra ifrån sig. De har fått med sig 1 poäng på två matcher, och delar andra plats med Polen.  Den poängen fick de mot just Polen på hemma plan. Polen spelade bättre, men med ett straff av Jorginho lyckades de kvittera och spela lika.

För och nackdelar:

 Italien har inte vunnit 5 av 5 senaste bortamatcher.

 I dagens match måste polen få med sig poäng om de ska ha någon chans.

 Polen imponerade stort i bortamatchen mot Italien

 

Tips: 1X

Odds: 1.50 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!