13/10 Speltips Bulgarien mot Cypen |

 Speltips och rekar

13/10 Speltips Bulgarien mot Cypen

Speltips Bulgarien mot Cypen

Idag har vi mång bra matcher att välja bland. En match som jag fastnade lite extra inför är den mellan Bulgarien och Cypen. Låt oss ta ett närmare titt i liga C och se vad för värde vi kan hitta där. Dagens tips är ett maxbett!

Speltips:

Med två spelade omgångar, så är Bulgarien i en bra sits på första plats, med två vinster. Cypen har endast vunnit en match, mot ett svag Slovinien och det hemma. Jag ser inga anledningar till varför hemmastarka Bulgarien inte ska vinna idag så dagens speltips är vinst till Bulgarien. Bet on Aces ger oss 1.60 i odds för det, och idag investerar vi 5 units i dagens speltips!

Bulgarien:

Bulgarien är det mycket bättre laget i dagens match. Hemma, i Sofia så spelar de riktigt bra, och de förlorar sällan matcher. Under VM kval så vann de över både Sverige och Holland på hemmaplan. Även mot VM vinnarna Frankrige spelade de bra, och förlorade med endast ett mål. Med en vinst idag så kommer de få ett bra grepp om gruppen och jag kommer inte bli förvådan om vi får se en vinst med 2-3 måls skillnad.

Cypen:

Cypen har endast en vinst och det är mot Slovien hemma. Matchen därefter förlorade de mot Norge på bortaplan. De är ett bra lag, men de spelar mycket bättre på hemaplan än bortaplan. Det är deras styrka. Om vi återgår till den första matchen mot Slovenien så hade de ganska mycket tur att få med sig en vinst. De gjorde 1-1 i den 70:de minuten och 2-1 i den 89: de med hjälp av ett självmål.

För och nackdelar:

 Bulgarien är starka hemma.

✓ Cypen är dåliga på bortaplan.

 Bulgarien kommer göra allt för att vinna idag och ta greppet om gruppen.

 

Tips: Bulgarien att vinna

Odds: 1.60 @ Bet on Aces

Tde: 21:00

Units: 5/5