12/10 Speltips – Belgien vs Schweiz |

 Speltips och rekar

12/10 Speltips – Belgien vs Schweiz

Speltips – Belgien vs Schweiz

Stadion Roi-Baudouin i Bryssel kommer brinna ikväll. Belgien tar emot Schweiz i en spännande match. Kommer världstrean ta en enkel seger ikväll?

Speltips: 

Nations League går vidare. Även dagens match hittar vi i grupp A. Belgien har spelar riktigt bra och de är favoriter i kvällens match. Både dem och Schweiz har 3 poäng, så dagens vinner kommer ta första plats i gruppen. Jag tror att det blir en enkel vinst för Belgien och dagens speltips kommer vara -1 Aisan. Bet on Aces ger oss 1,74 i odds för det, vilket bör ses som riktigt bra. Därför investerar vi 4 units i dagens match!

Belgien:

Belgien var en av de stora favoriterna att vinna VM i sommars. Tyvärr gick de inte hela vägen, men det blev ett broms när de besegrade England med 2-0 i bronsmatchen. Dock såg många matchen mot Frankrike och Belgien som den riktiga finalen. Det var matchen som avgjorde vem som ska spela i finalen och vem som ska spela för brons. Belgien är farlig offensiv med stjärnor som Eden Hazard, Kevin de Bruyne och Romelu Lukaku. Den förstnämnda gör riktigt bra ifrån sig i Chelsea, och alla 3 spelar i samma lika så de är vana vid samma spelstil.

Schweiz:

Schweiz hade också stora planer i VM 2018. Och när de vann mot Brasilien med 1-1 och därefter mot Serbien 2-1 så var förhoppningarna stora. Tyvärr så fick de åka hem efter förlust mot Sverige i åttondelsfinalen. Det är ganska svårt at placera de för tillfället, första matchen i turneringen krossade de Island med hela 6-0. Matchen därefter förlorade de mot England med 1-0. Jag tror att Belgien är alldeles för bra för den tyvärr, speciellt då Belgien spelar hemma idag.

För och nackdelar:

 Belgien har vunnit 10 av 1 senaste matcher

  Belgien är obesegrad hemma på sina 12 matcher

 Med Eden Hazard, Kevin de Bruyne och Romelu Lukaku i anfallet kommer det garanterat bli mål!

 

Tips: Belgien -1

Odds: 1.74 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 4/5

Fler speltips och rekar hittar du här!