11/11 Speltips Sassuolo vs Lazio |

 Speltips och rekar

11/11 Speltips Sassuolo vs Lazio

Speltips Sassuolo vs Lazio

Sista dagen idag, sen så börjar landslagsspel. Och vilken dag! Det är toppmatcher idag i nästan varje liga! Jag har dock inte hittat värde i de, inget spelvärd i alla fall. Men i matchen där Sassuolo tar emot Lazio har jag hittat ett fint bet.

Speltips:

Lazio är riktigt heta för tillfället. Förutom förlusten mot Inter så har de spelat riktigt fint och vunnit de flesta matcher. De är på en delad 4 plats med AC Milan, och de tar emot Juventus idag. Så vid vinst idag så kommer de med stor sannolikhet ta över den 4:de platsen vilket innebär Champions League spel nästa säsong. Så dagens speltips är Lazio att vinna. Bet on Aces ger oss hela 1.98 i odds för en borta vinst. Vi kommer investerar 3 units i dagens spel!

Sassuolo:

Sannsuolo började riktigt fint med att vinna mot Inter den första matchen. Därefter har de dock förlorar samtliga matcher, utom den senaste mot Chievo. De har även förlorat 4 senaste matcher mot Lazio. Om vi kikar på siffror på de två senaste så förlorade de med hela 6-1 och 0-3.

Lazio:

Sedan Inziagi tog över klubben så har det gått riktigt bra för Lazio. Denna säsong har de förlorat mot topplagen (Juventus, Inter, Roma och Napoli) men i övrigt har de vunnit alla andra matcher. Totalt 7 stycken har den vunnit. Om vi kikar på de senaste 18 bortamatcher så har de vunnit 14 av de. Jag tror att de kommer vinna idag utan några större problem och att de har 1.98 i odds är alldeles för högt enligt mig. Jag har även kika på startuppställningen och det verkar inte finnas några viktiga spelare som saknas.

För och nackdelar:

 Lazio har vunnit de senaste 4 möten.
 Lazio har vunnit 14 av 18 bortamatcher, de är starta på bortaplan.
 Sassuolo har inte imponerat i år.

 

Tips: Lazio att vinna

Odds: 1.98 @ Bet on Aces

Tid: 18:00

Units: 3/5