10/11 Speltips Crystal Palace vs Tottenham |

 Speltips och rekar

10/11 Speltips Crystal Palace vs Tottenham

Speltips Crystal Palace vs Tottenham

Två dagar kvar av fotboll, sen blir det uppehåll igen för landslagsspel. Vi får se till att göra det bästa av det. Idag tar vi en titt i England och på derbyt i London där Crystal Palace tar emot Tottenham.

Speltips:

Crystal Palace är riktigt dåliga för tillfället. Idag tar de en Tottenham som spelat riktigt bra och är med och kämpar i toppen. Spurs har vunnit 6 raka ligamatcher mot Crystal Palace och idag när Crystal Palace är så svaga kommer vi få se ännu en vinst. Så dagens speltips är Tottenham att vinna, och Bet on Aces ger oss 1.86 i odds för det.

Crystal Palace:

Crystal Palace är i total kris för tillfället. De har inte vunnit någon av deras 6 senaste matcher och kikar på vi Premier League så är de det sämsta laget på hemmaplan. Endast 2 poäng har de fått på hemmaplan denna säsong.

Tottenham:

Tottenham verkar vara tillbaka. De spelade riktigt fint i Champions League matchen mot PSV, och fick med sig en vinst. PSV gjorde första målet men sen så tog Spurs över helt och hållet. Om vi kikar på Premier League så har de vunnit 6 av 7 bortamatcher, vilket gör att de leder den statistiken. Tottenham måste vinna dagens match för att behålla chanserna till Champions League nästa år. De har Arsenal strax bakom sig som bara väntar på att de ska klanta sig.

För och nackdelar:

 Lille har vunnit sex raka hemmamatcher.
 Strasbourg har inte vunnit på de 5 senaste bortamatcher.
 Lille är obesegrade på hemmaplan denna säsong.

 

Tips: Tottenham att vinna

Odds: 1.86 @ Bet on Aces

Tid: 18:55

Units: 3/5