Betsafe logo

Betsafe

Betsafe

www.betsafe.com/sv

Betsafe logo

Regler och villkor

Summering:

Betsafe är ett spelbolag som varit med i branschen över tio år, med detta i åtanke kan vi lätt förstå att det är en sportsbok med ett stort förtroende från sina kunder. Betsafe har sedan 2006 lyckats skapa sig en imponerande kundkrets på över 450,000 registrerade användare i över 100 länder från världens alla hörn.

www.betsafe.com/sv
Bonus:

2.3
Spelbolaget:

4.5
För
Nackdelar
  • Grymt marknadsutbud
  • Enkel att navigera
  • Grym kundtjänst
  • Låga odds på vissa marknader
  • Dåligt med lojalitetsbonusar

Recension av Betsafe

 

Om Betsafe

Betsafe är ett spelbolag som varit med i branschen över tio år, med detta i åtanke kan vi lätt förstå att det är en sportsbok med ett stort förtroende från sina kunder. Betsafe har sedan 2006 lyckats skapa sig en imponerande kundkrets på över 450,000 registrerade användare i över 100 länder från världens alla hörn.

Med sitt breda utbud av sport och andra marknader är Betsafe ett spelbolag som definitivt är med i toppen när det kommer till betting på nätet. Spelbolaget erbjuder även ett trevligt online-casino så väl som en välutvecklad pokersektion. Betsafe är en del av Betsson Group som är ett av de ledande spelbolagen i branschen.

Med en sportsbok som varit verksam i mer än 10 år har Betsafe utvecklat en kundtjänstgaranti som ger dig garanterad kontakt 24 timmar per dygn 7 dagar i veckan. Sportboken som Betsafe erbjuder riktar sig mot nybörjare såväl som mot mer avancerade spelare. Låt oss kika närmare på varför Betsafe är ett spelbolag i toppen.

Marknadsutbud

Hos Betsafe hittar du ett stort utbud av sport och andra marknader där du kan lägga dina satsningar snabbt och enkelt. Produktutbudet riktar sig främst mot dem Europeiska sporterna så som fotboll, ishockey och tennis, men även de mindre populära sporterna som till exempel Pesäpello och Futsal. När det kommer till fotboll är detta ett område där Betsafe verkligen sticker ut, med över 20,000 olika alternativ på betting i ligor över hela världen. Dem erbjuder massor av spännande alternativ på stora event som Champions League, Europa League och den tyska Bundesliga. Men även på mindre kända ligor som Rumänska Divizia A, dem erbjuder till och med betting på matcher i svensk division 3.

Här kommer en lista med alla sporter som Betsafe erbjuder:

Fotboll Ishockey Tennis Basket MMA
Handboll Amerikansk Fotboll Australian Rules Baseboll Boxning
Cricket Cykel Dart Formel 1 Golf
Motorcykel Motorsport Pesäpallo Rugby League Rugby Union
Snooker Speedway Volleyboll eSports Hästkapplöpning

Betsafe erbjuder utöver detta också betting på dem större eSport-eventen så som: Counter-Strike GO; League of Legends; Dota 2; StarCraft 2 och Overwatch. Du har också möjlighet att satsa på olika politiska event så som Presidentvalet i USA. Utöver detta har dem även ”#Price Specials” med boostade odds när du lägger en Ackumulator.

Livebetting

Det märks att detta är ett område som Betsafe lagt lite extra krut på, då deras livebetting är enkel att komma åt och täcker ett väldigt brett utbud av sporter. De erbjuder även tillgång till en kalender där du kan se alla kommande event. Detta är riktigt bra då du i god tid kan undersöka eventet och planera dina satsningar för att öka sannolikheten för vinst.

Betsafe erbjuder självklart livebetting på de mest populära sporterna som fotboll och ishockey. Dock erbjuder dem även livebetting på mindre självklara sporter så som Formel 1, Snooker, Basket och Volleyboll, dem erbjuder till och med livebetting på olika eSport-event.

Längs med vänster av skärmen finner du alla pågående event i en meny som är enkel att navigera. Menyn innehåller de olika sporterna som går att minimera för en lättare överblick. Under alla sporterna som erbjuds hittar du event som startar snart, under det hittar du kalendern för alla kommande event. Allt som allt erbjuder Betsafe en sektion för livebetting som är simpel med gott om alternativ för alla sorters spelare.

Odds

När vi jämför oddsen hos Betsafe när det kommer till fotboll, toppar dem inte på alla matcher. Dock så kan man enkelt se att dem har riktigt bra odds i dem flesta ligorna. När det kommer till odds i Allsvenskan är dem utan tvekan det spelbolaget som erbjuder absolut bäst odds. Dem erbjuder även mycket bra odds på ligorna i Danmark och Norge.

Betsafe erbjuder konkurrenskraftiga odds på dem flesta marknader även i dem mindre ligorna. Dock att notera är att det inte gäller på alla matcher, men definitivt dem flesta.

För att kunna konkurrera med dem andra stora spelbolagen har Betsafe en bettingmarginal på 4.8% vilket är riktigt bra för en bettingsida i dagens läge. Kollar vi på marginalen på fotboll är den inte riktigt lika bra utan hamnar på 5.1%, inte jättedålig men heller inte superbra. De marknader som Betsafe verkligen sticker ut med är Tennis och Amerikansk Fotboll, där marginalen ligger på 4.6% respektive 4.1%.

Betsafe bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Som ny spelare hos Betsafe får du möjligheten att ta del av en riktigt generös välkomstbonus. När väl bestämt dig för att göra din första insättning på 100 kr eller mer kommer beloppet du satt in att matchas med 100% upp till hela 2000 kr. Detta är en riktigt bra välkomstbonus som nybörjare eftersom du får dubbelt belopp att spela för. Men bonusen är även fördelaktig för mer avancerade spelare då avkastningen blir större om du spelar dina kort rätt.

Dock så kommer bonusen med en del villkor; allra först måste du vara bosatt i Sverige samt inte göra din insättning med Skrill eller Neteller. Bonus + insatt belopp ska omsättas 4 gånger på sport med odds högre än 1.80 innan några vinster kan tas ut. Om du inte mött omsättningskravet inom 30 dagar kommer bonusen automatiskt att förfalla.

Säkerhet och Regleringar

Betsafe är för tillfället licensierade av Malta Gaming Authority, vilken gör att dem har rätt att vara verksamma över nästan hela Europa. Utöver den är de även licensierade av den tuffaste regulatorn i branschen, UK Gambling Commission såväl som av Irlands regleringsorgan. Dem är även licensierade av Alderney Gambling Control Commission (AGCC). Alla dessa licenser garanterar en säker vistelse hos spelbolaget, dem ser även till att du blir behandlad på ett behagligt och rättvist sätt.

När det gäller säkerhet använder sig Betsafe, precis som alla dem andra stora spelbolagen, av en SSL krypteringsteknologi som gör att alla transaktioner mellan dig och sajten är fullkomligt skyddade. Såväl som att all din personliga information är skyddad från tredje part och hackers.

Betsafe har infört en ny säkerhetsprocedur för att följa den nya Allmänna Dataskyddsförordningen, vilken innebär att de ändrar sitt utförande i verksamheten genom en ny rapporteringsprocedur gällande dataöverträdelser. De ser även över sina rutiner regelbundet för att säkerhetsställa integritetsrättigheter för privatpersoner som använder tjänsten. Utöver detta utför Betsafe säkerhetskontroller gällande all personlig information som lagras på deras servrar.

Betalningsalternativ

Som du säkert kan föreställa dig erbjuder Betsafe de flesta kreditkorten som till exempel Visa och MasterCard, men även e-plånböcker som Neteller och Skrill. Här kommer en lista på alla betalningsmetoder som erbjuds:

Metod Insättning Uttag
Visa / Visa Debit
MasterCard
Skrill
Neteller
PayPal
Trustly
Paysafecard
Entropay
Banköverföring

Uttag

Ska man kika på uttag hos Betsafe så är dem för det första helt gratis och behandlingstiden är i klass med dem största spelbolagen. Detta är oftast en faktor som avgör ifall det är en bra bettingsida eller inte. När du gjort din uttagsbegäran tar det 24 timmar för ditt uttag att bli behandlat. Om du begärt ditt uttag via banköverföring tar det mellan 2 till 5 bankdagar innan pengarna når ditt konto. När det kommer till e-plånböcker är detta definitivt det bästa alternativet, från att ditt uttag blivit behandlat överförs pengarna till din e-plånbok direkt, detsamma gäller även för uttag med Trustly. Med kreditkort som VISA och MasterCard tar det mellan 2-5 bankdagar.

Du får alltid en bekräftelse av Betsafe via e-post så fort ditt uttag blivit godkänt. Om du mot förmodan inte får en bekräftelse inom 24 timmar från det att du begärt ditt uttag bör du kontakta kundtjänsten så dem kan se över ditt uttag.

Kundtjänst

Hos Betsafe lägger dem stor vikt på hur deras kunder blir behandlade. Dem erbjuder en av dem bästa kundtjänsterna i branschen med en livechatt där du normalt sätt får svar inom 30 sekunder, vilket är mycket imponerande. När vi har varit i kontakt med Betsafe via livechatt har det tagit mellan 30 och 60 sekunder, och agenterna vi har pratat med är väldigt hjälpsamma såväl som kompetenta och erfarna.

Utöver detta erbjuder dem även en funktion där du kan bli uppringd av en agent. Det enda som krävs är att du skriver in ditt fullständiga namn, E-postadress och telefonnummer. Du får själv bestämma om du vill bli uppringd snarast, inom 15-30 minuter eller inom 30-60 minuter. Slutligen, för att du ska få så bra service som möjligt skriver du en kort beskrivning om ditt ärende.

Sist men inte minst erbjuder Betsafe kontakt via E-post där du får hjälp av riktigt kompetenta agenter. Här svarar dem mellan 30-60 minuter

Användarvänlighet

betsafebetsafe

När du kommer in till Betsafe slås du av ett snyggt interface, som är lätt att känna igen i färgerna grått och rött. På förstasidan visas resultat på livebetting men även kommande event. Sajten är enkel att navigera och alla sporter såväl som andra marknader visas direkt längs med vänster sida. Du kommer enkelt åt ditt konto längst upp i höger hörn, genom vilket du gör dina uttag och insättningar. Där finner du även transaktionshistorik på dina satsningar såväl som dina uttag och insättningar.

I listan till vänster har du en sökfunktion som snabbt låter dig hitta det du söker. Du får även alternativet att välja flera olika sporter som du vill satsa på och sedan få alla oddsen presenterade på en sida. Sporterna är inte sorterade i bokstavsordning utan det är helt enkelt den som är populärast som visas först. Din spelkupong finner du alltid uppe till höger vart du än är på sajten. Längst ner på sajten hittar du all information du kan tänka dig, behöver du kontakta kundtjänsten gör du det längst ner till vänster eller uppe till höger i deras hjälpsektion.

Betsafe har skapat en egen blogg där dem skriver om nyheter och tips för betting, vilket de är ganska ensamma om i nuläget. Här hittar du massvis med information om kommande fotbollsmatcher, såväl som Formel 1, Golf och Boxning.

Mobilupplevelse

När du går in på Betsafe genom webbläsaren i din mobiltelefon märker du att dem har lagt ner mycket tid och pengar för att göra mobilversionen precis lika snygg som den är på datorn, även lika enkel att använda. Allt du letar efter hittar du snabbt och enkelt. När du trycker fram menyn i vänster hörn får du först alternativen Livebetting, Kommande event, Kampanjer och Inställningar. Om du scrollar ner lite hittar du dem mest populära sporterna följt av alla sporter som då är sorterade från A-Ö.

När du laddar ner mobilapplikationen som Betsafe har utvecklat märker man att detta är ett spelbolag i världsklass. Den är inte bara estetiskt snygg, utan även riktigt enkel att använda. Och för att göra det ännu bättre erbjuder dem speciella kampanjer enbart för dem som bettar genom deras mobilapp.

Allt som allt får du en riktigt bra upplevelse av både mobilapplikationen och mobilversionen. De är lätta att använda såväl som att de är snygga. Du spenderar inte mer än ett par sekunder innan du hittar vad du letar efter.

Slutsats

Betsafe är en bettingsida som rankar bland de bästa, med sitt breda marknadsutbud såväl som bra funktioner blir sajten ofta ett ställe man väljer att stanna på. Det spelar ingen roll om du gillar att betta när du tar en kopp kaffe eller när du sitter hemma i soffan, upplevelsen hos Betsafe är den samma vilken enhet du än väljer att spela på. Kundtjänsten arbetar 24/7 och dem erbjuder flera olika alternativ för att komma i kontakt. Såväl som att agenterna är snabba, hjälpfulla och mycket kompetenta.

Skulle där finnas något som dem kunde förbättra är det att lägga till fler insättningsmetoder samt att erbjuda lite bättre odds på fotboll. Utöver detta är Betsafe generellt ett riktigt bra ställe att placera sina satsningar på, så länge du spelar dina kort rätt lär det inte gå fel.